Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/madebyfm.dk/public_html/f2019/17/eksamen/wp-content/themes/GutenbergStarterThemeFree/functions.php on line 73
Kandis Ry
previous arrow
next arrow
Slider

VELKOMMEN I KANDIS

I hjertet af Ry, på hjørnet mellem Klostervej og Kyhnsvej, finder du Kandis – specialbutikken, hvor du kan få (næsten) alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er til håndlavet chokolade, gourmetlakrids, lokale såvel som internationale specialiteter, vine fra alle verdens kontinenter eller smukt brugskunst.

Alt vores chokolade er håndlavet og produceret i Danmark. Derfor er du altid sikret chokolade af bedste kvalitet, når du handler i Kandis. 

I Kandis forhandler vi øl og vine fra hele verden. Derudover har vi et stort udvalg af smagfulde gin, rom, cognac og whiskey.

Vores specialiteter, lokale såvel som internationale, er valgt med omhu og fællesnævnerne er rene råvarer, god kvalitet og spændende smagsoplevelser.

Vi har et bredt udvalg af brugskunst og har valgt leverandører, som vi mener er toneangivende og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

LAD DIG INSPIRERE

Her kan du se et udvalg af vores varer.

VORES BRANDS

KANDIS PÅ INSTAGRAM