Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/madebyfm.dk/public_html/f2019/17/eksamen/wp-content/themes/GutenbergStarterThemeFree/functions.php on line 73
BRUGSKUNST

Hjem / Produkter / Brugskunst

BRUGSKUNST

Et udvalg af vores brugskunst

previous arrow
next arrow
Slider

Det danske brand House Doctor er, i vores optik, både originale, alsidige og kvalitetsbevidste. Og så er deres designs tidsløse og eksperimenterende på samme tid. Derfor er House Doctor også det brand, som fylder mest i vores interiørafdeling, og du kan finde alt fra vaser og lystestager til tæpper, lanterner og opbevaringskurve. 

previous arrow
next arrow
Slider

Maileg laver charmerende, dansk designet legetøj i høj kvalitet. Mus i tændstikæsker, junglens dyr, tandfe-mus, bløde tøjdyr og rangler til de mindste. Det er blot et udpluk af, hvad du kan finde af fine ting fra Maileg i Kandis. Og i juletiden flytter hundredvis af Mailegs skønne nisser ind i butikken til stor fornøjelse for både børn og voksne.

previous arrow
next arrow
Slider

Hübsch er et dansk interiørbrand, som slår sig op på klassisk nordisk design, når det er bedst. Deres produkter er enkle i stilen og altid af høj kvalitet. Derfor kan du selvfølgelig også finde et udvalg af Hübsch’ sortiment hos Kandis.

previous arrow
next arrow
Slider

I Kandis forhandler vi porcelæn fra Broste Copenhagen. Det er enkelt og tidsløst i designet og fint at matche på kryds og tværs. Derfor har vi også altid mindst to forskellige design i butikken, så du kan sammensætte præcis det stel, du drømmer om. Og så er det porcelæn til priser, som alle kan være med på.

previous arrow
next arrow
Slider

Velvære og forkælelse. LA:Bruket leverer naturlige og økologiske hudplejeprodukter fra Sveriges vestkyst. Vi er selv helt vilde med LA:Brukets produkter, som kan være svære at undvære, når først man er begyndt. Alt fra håndcremer og bodyscrubs til velduftende opvaskemiddel kan du finde på hylden i Kandis.

previous arrow
next arrow
Slider

Vi har mange flotte og rustikke skærebrætter fra Stuff: Alt fra lange anretnings- og tapasbrætter til gode madlavningsskærebrætter og smørebrætter til morgenbordet. Fælles for alle Stuffs skærebrætter er, at de er lavet i lækre træsorter og er både dekorative og brugbare. I vores sortiment fra Stuff finder du også små træskåle- og skeer samt en smule porcelæn.