Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/madebyfm.dk/public_html/f2019/17/eksamen/wp-content/themes/GutenbergStarterThemeFree/functions.php on line 73
CHOKOLADE

Hjem / Produkter / Chokolade

chokolade

Et udvalg af vores chokolade

previous arrow
next arrow
Slider

Det er over hundrede år siden, at Kathrine Andersen, som ung og enlig mor, åbnede sin første butik i Jægergårdsgade i Aarhus. Siden da har det danske chokoladebrand lavet håndlavet chokolade. I Kandis har vi altid gaveæsker fra Kathrine Andersen på hylden, og når kalenderen viser jul og påske, fylder vi lidt ekstra ind af den gode aarhusianske chokolade. 

previous arrow
next arrow
Slider

”Har I noget lokalt chokolade?” Sådan bliver vi ofte spurgt. Og ja, Chokoladefabrikken er så godt som lokalt. I 1962 blev Chokoladefabrikken grundlagt i Ry, og selvom produktionen i dag ligger i Skanderborg, kan du naturligvis stadig få ’den lokale chokolade’ – som i øvrigt er lavet på Valrhona chokolade og smager fantastisk – i Kandis.

previous arrow
next arrow
Slider

Det hele startede med en chokoladesummerfugl. Deraf navnet Summerbird. I dag er Summerbirds sortiment vokset og tæller alt fra de populære Grand Cru flødeboller til gaveæsker i mange former og farver. Med Summerbird får du økologiske råvarer, eksperimenterende smagskombinationer og enkel, men elegant emballage.